Om Vifrasport​

​Vifrasport specialiserer sig i design af cykeltøj til teams, klubber, firmaer og virksomheder.

Igennem mere end 30 år har Vifrasport beskæftiget sig med udviklingen af højkvalitets cykeltøj.

Gennem vores 30 års erfaring er der et konstant mål om, at udvikle os og dermed skabe bedre løsninger. Vores cykeltøj er made i Italy. Der er ingen mellemled, og derfor kan Vifrasport tilbyde dig special lavet cykeltøj af høj kvalitet ti en fair pris. En kvalitet som både Vifrasport og vores producent deler kærligheden overfor.

Hos Vifrasport kan du blive klædt på fra top til tå, hvor der tilbydes specialløsninger med vores sortiment. Dette betyder helt ensartet tøj. Endvidere tilbydes der, at du er med helt fra start af og er sikret at være indover processen hele tiden. Da vores kunder fortjener det bedste. 

HURTIG LEVERING OG GOD SERVICE

Endvidere er kundetilfredsheden i højsædet, og der fokuseres på at holde en tæt kontakt og besvare kundehenvendelser hurtigst muligt. Vi giver mulighed for at du  kantage kontakt til os døgnet rundt med eventuelle forespørgsler

ØNSKER DU AT HØRE MERE OM DINE MULIGHEDER?

Hvis du ønsker, at tage et kig nærmere på hvad mulighederne er og hvad vi kan tilbyde dig skal du blot udfylde formularen nedenfor hvorefter vi vil kontakte dig. Derudover kan du også tage et kig på vores sortiment.

Vifrasport v/Thomas Bræmer-Jensen

CVR: 32966284​

Birkebakken 8

8520 Lystrup

Tlf.: 26 23 23 00

E-mail: info@vifrasport.com